Acasa Renault Noul Renault Megane Sedan, lansat in Romania de la 14.800 euro cu TVA. Rival pentru Volkswagen Jetta si Ford Focus Sedan

Noul Renault Megane Sedan, lansat in Romania de la 14.800 euro cu TVA. Rival pentru Volkswagen Jetta si Ford Focus Sedan

de Adrian Mitrea

Renault Megane Sedan (sursa - Renault)

Dupa Renault Megane si Renault Megane Estate, a venit si randul lui Renault Megane Sedan sa fie lansat in Romania. Masina porneste de 14.800 euro cu TVA (12.333 euro fara TVA) si poate ajunge la 20.700 euro cu TVA in echiparea de top, fara dotari optionale. Masina concureaza pe piata cu modele precum Volkswagen Jetta, Ford Focus Sedan, Mazda3 Sedan, Hyundai Elantra si Honda Civic Sedan.

Renault a vandut 35.000 de masini Megane Sedan in Romania, de la prima generatie si pana in prezent. Noul Renault Megane Sedan inlocuieste modelul Fluence, comercializat doar intr-o versiune de caroserie sedan.

Avand la baza platforma modulara CMF C/D, varianta sedan a fost gandita, proiectata si dezvoltata in paralel cu versiunea hatch, lansata la inceputul anului 2016. Astfel, aceasta beneficiaza de calitatile dinamice (sasiu, tren de rulare, gama de motoare), confortul si tehnologia versiunii cu cinci usi. Interiorul este spatios si confortabil pentru toti pasagerii, iar portbagajul ofera un volum de pana la 550 litri.

Printre dotarile speciale pe care le poate avea Megane Sedan se numara o trapa din sticla, panoramica, faruri cu LED pe versiunile superioare, sistem multimedia R-Link 2 (8,7 inch) si Head-Up Display. Portbagajul poate fi deschis fara maini, prin balansarea piciorului sub bara de protectie spate. Exista si optiune pentru volan incalzit, pe langa deja popularele scaune incalzite si climatizarea automata.

Toti dealerii Renault vor avea un eveniment tip „porti deschise” in perioada 14-16 octombrie pentru ca cei interesati de masina sa o poata conduce.

Preturi Renault Megane Sedan in Romania (sursa - Renault)

Lasa un comentariu