Acasa Revista Presei Revista presei, 26 aug: Quin angajeaza in Brasov. Motorizari noi pentru Volkswagen Tiguan

Revista presei, 26 aug: Quin angajeaza in Brasov. Motorizari noi pentru Volkswagen Tiguan

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Kia patrunde in segmentul hibrizilor alimentati la priza cu noul Optima PHEV. Modelul promite 202 cai putere si o rulare pur electrica de 53 de kilometri, scrie AutoMarket.ro.

Producatorul de volane si elemente ornamentale pentru bord, usi si consola centrala a automobilelor Quin Romania, subsidiara locala a grupului german Quin, va recruta pana la finalul anului 170 de persoane pentru fabrica din Ghimbav, judetul Brasov, relateaza Ziarul Financiar.

Lamborghini isi va dubla productia odata cu lansarea SUV-ului Urus, noteaza voom.ro.

Lexus IS marcheaza livrarea a peste 1.000.000 de unitati, titreaza autoplay.ro.

Reteaua de incarcare a masinile electrice din Romania s-a extins cu noi puncte de incarcare in orase precum Constanta, Sibiu, Deva, Pitesti, Iasi si Arad. Instalarea noilor puncte s-a facut in perioada iulie-august 2016, multumita ‪‎parteneriatului ‬dintre Renovatio si Kaufland Romania, potrivit ProMotor.ro.

Volkswagen a introdus pe noua generatie Tiguan doua motorizari de top. Vorbim despre unitatea de 2,0 litri TSI capabil sa ofere 220 CP si 350 Nm. in aceste conditii, acceleratia lui Tiguan 2.0 TSI de la 0 la 100 km/h are loc in 6,5 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 220 km/h, informeaza auto-bild.ro.

Lasa un comentariu