Acasa Revista Presei Revista presei, 18 aug: Baterii de 100 kW si autonomie marita pentru Tesla Model S si Tesla Model X. Range Rover Sport vine acum si cu motor de 2 litri

Revista presei, 18 aug: Baterii de 100 kW si autonomie marita pentru Tesla Model S si Tesla Model X. Range Rover Sport vine acum si cu motor de 2 litri

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Frecventa ridicata cu care se produc accidente in care sunt implicate vehicule ale companiilor de transport rutier este ingrijoratoare, potrivit unui comunicat al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR), care subliniaza, de asemenea, ca transportatorii ar trebui sa promoveze comportamentul responsabil in randul soferilor lor, relateaza Wall-Street.ro.

Tiriac a cumparat Ferrari-ul „suprem”, de 1,6 milioane de euro. Miliardarul este singurul roman care si-a comandat oficial masina, scrie Ziarul Financiar.

Tesla Model S si Model X ar putea beneficia in curand de versiuni cu baterii de 100 kWh, care ar permite cresterea autonomiei oficiale la peste 600 de kilometri, informeaza AutoMarket.ro.

Noile modele de masini sunt din ce in ce mai mari, titreaza voom.ro.

Audi a lansat o carcasa cu incarcare wireless pentru iPhone, potrivit auto-bild.ro.

Range Rover Sport primeste un nou motor diesel de 2 litri, titreaza autoplay.ro.

Lasa un comentariu