Acasa Industrie VIDEO: Masina hibrida Karma Revero a fost dezvaluita. Este de fapt renascuta din cenusa modelului Fisker Karma

VIDEO: Masina hibrida Karma Revero a fost dezvaluita. Este de fapt renascuta din cenusa modelului Fisker Karma

de Adrian Mitrea

Karma Revero (sursa - captura YouTube)

Compania auto americana Karma Automotive a dezvaluit modelul Karma Revero – o masina hibrida pentru care va prelua comenzi in ultimul trimestru din acest an, iar livrarile vor demara cel mai probabil la inceput de 2017. Karma Revero este, de fapt, o Fisker Karma renascuta din propria cenusa.

Modelul hibrid Karma Revero va fi produs in uzina Karma Automotive din California, SUA. Detalii tehnice nu au fost dezvaluite deocamdata, insa producatorul auto american spune ca este singura masina de serie din lume ale carei panouri solare montate pe acoperis pot genera energie electrica pentru a propulsa masina.

Producatorul, Karma Automotive, a aparut dupa ce compania Fisker Automotive a dat faliment in 2013, din cauza lipsei finantarii. Un investitor chinez puternic, Wanxiang Group, a preluat defuncta Fisker Automotive si a transformat-o in Karma Automotive.

La randul sau, masina se numeste acum Karma Revero, in loc de Fisker Karma.

Noul model este aproape identic cu vechiul model, cel putin la exterior, iar interiorul a fost reproiectat.

De asemenea, si partea de propulsie a fost regandita, pentru a fi mai eficienta, iar unele componente ar fi furnizate de BMW, scrie presa auto internationala.

Sigla producatorului este pictata manual, fiind singura masina din lume care afiseaza asa ceva, iar simbolic acest lucru vrea sa transmita ca atentia pentru detaliu si personalizare este deosebit de mare.

Karma Revero nu va fi niciodata o masina de serie mare, potrivit companiei producatoare. “Sa servim piata de masa nu este si nu va fi niciodata scopul nostru”, a declarat Jim Taylor, directorul financiar al producatorului auto.

Lasa un comentariu