Acasa Curiozitati Politia Romana catre jucatorii de Pokemon Go: Puteti sa jucati, respectand regulile de circulatie

Politia Romana catre jucatorii de Pokemon Go: Puteti sa jucati, respectand regulile de circulatie

de Adrian Mitrea

Pokemon Go (sursa - captura YouTube)
Pokemon Go (sursa - captura YouTube)

Febra jocului Pokemon Go a ajuns si la Politia Romana, care se vede nevoita sa faca niste recomandari de bun simt jucatorilor, indemnandu-i sa foloseasca jocul in siguranta si respectand regulile de circulatie. In lume s-au intamplat tot felul de nenorociri din cauza acestui joc, de la accidente rutiere pana la situatii in care oamenii si-au pus viata in pericol si au ajuns sa fie si jefuiti.

“Puteti gasi Pokemonii, respectand in acelasi timp regulile de circulatie si protejandu-va pe dumneavoastra si pe cei din jur!”, spune Politia Romania pe pagina oficiala de Facebook.

Pokemon Go s-a lansat in 6 iulie, iar numarul descarcarilor a depasit orice asteptari, ajungand in doar doua saptamani un joc cu adevarat viral.

Jocul a facut ca valoarea companiei producatoare, Nintendo, sa creasca dramatic.

In SUA este celebru cazul unui tanar care a jucat Pokemon Go in timp ce se afla la volanul masinii fratelui sau si a facut accident intrand frontal intr-un copac. Soferul a scapat cu rani minore, dar masina a fost dauna totala.

Primul accident auto cauzat de Pokemon Go a creat un val de ingrijorare in toata lumea, in special in cadrul departamentelor de Politie si in randul soferilor care nu joaca Pokemon Go la volan.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre