Acasa Revista Presei Revista presei, 8 iul: Programul Rabla 2016, epuizat in 23 de zile. Ultimele motoare V8 pentru Audi

Revista presei, 8 iul: Programul Rabla 2016, epuizat in 23 de zile. Ultimele motoare V8 pentru Audi

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Programul Rabla Clasic 2016 a fost epuizat in 23 de zile de la lansare, bugetul de 145 milioane lei (32 milioane euro) a ajuns pe zero la data de 7 iulie, dupa ce cu o zi inainte mai erau disponibile 3,5 milioane lei, echivalentul a putin peste 400 de tichete, potrivit dealerilor de masini noi, informeaza Wall-Street.ro.

Dezastru la infrastructura: guvernul tehnocrat a cheltuit pe autostrazi doar 152 de milioane de lei pe primele cinci luni, 8% din suma alocata pentru tot anul, titreaza Ziarul Financiar.

Recentul motor Audi V8, ce echipeaza, in varianta diesel, modelul SQ7, va fi ultimul propulsor cu 8 cilindri in V produs de brandul german, scrie AutoExpert.ro.

Autoritatile finlandeze incearca sa dezvolte un plan care va elimina nevoia de a detine o masina in oras. Cheile aceste strategii: un transport in comun cu rute flexibile, masini autonome pe care le poti comanda si masini impartite de locuitori in sistem ridesharing, relateaza Automarket.ro.

Judetele cu cei mai periculosi soferi din Romania, titreaza ProMotor.ro.

Suzuki sustine o misiune de explorare a Lunii, noteaza autoplay.ro.

Japonia legalizeaza oglinzile laterale digitale, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu