Acasa BMW Circa 200 de masini BMW participa la BMW Fest 2016, sambata, 25 iunie, la Romexpo

Circa 200 de masini BMW participa la BMW Fest 2016, sambata, 25 iunie, la Romexpo

de Adrian Mitrea

BMW Fest 2015 (sursa - BMW Blog Romania)

Cu o expozitie generoasa, care va gazdui peste 200 de modele BMW din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria, cea de-a doua editie BMW Fest Romania promite sa devina cel mai important eveniment dedicat marcii bavareze de la noi din tara. Evenimentul din acest an este special si de mai mare amploare si pentru ca marca BMW aniverseaza 100 de ani de existenta in 2016.

Modelele clasice, cele tunate si cele construite special pentru motorsport vor fi expuse intr-un spatiu de peste 20.000 metri patrati, la Romexpo, amenajat special pentru ca fiecare vizitator sa descopere cele mai apreciate modele BMW din Romania si nu numai.

Inclusiv modele BMW noi, din gama actuala, vor fi expuse, iar marca moto a BMW Group (BMW Motorrad) va fi si ea prezenta cu noile modele de motociclete.

Pentru cei care vor sa experimenteze placerea pura a condusului, echipa Smart Driving Romania va fi prezenta cu cele cinci modele BMW Seria 2 Coupe (228i) care pot fi conduse in incita Romexpo pe un circuit amenajat provizoriu.

Ziua evenimentului se va incheia cu muzica si proiectii de filme, iar duminica vor fi numarate voturile pentru a afla cine va primi titlul pentru „Best Car of The Show”.

Vor exista concursuri pentru vizitatori cu premii precum carduri de carburant, cursuri de pilotaj auto si moto.

Pretul biletelor este de 20 lei pentru o zi sau 30 lei pentru ambele zile si se pot cumpara de la fata locului si de pe platformele myTicket si Diverta.

Lasa un comentariu