Acasa Revista Presei Revista presei, 25 apr: Renault a produs 50.000 unitati Zoe. Noi variante pentru Honda Clarity

Revista presei, 25 apr: Renault a produs 50.000 unitati Zoe. Noi variante pentru Honda Clarity

de Adrian Mitrea

Revista Presei

O ancheta asupra emisiilor poluante ale motoarelor diesel efectuata in Germania a scos in evidenta nereguli la 16 producatori de automobile, dintre care cinic germani, francezii de la Renault si japonezii de la Suzuki si Nissan, a anuntat vineri ministrul Transporturilor, citat de AFP, potrivit HotNews.ro.

Renault a produs 50.000 de unitati Zoe, cel mai bine vandut model electric din Europa. Potrivit unui studiu al francezilor, 98% dintre clienti sunt multumiti de alegerea facuta, relateaza Automarket.ro.

Porsche dezvolta pneuri noi pentru automobilele istorice, noteaza AutoExpert.ro.

Producatorul de componente auto Leoni, cu afaceri de peste 460 de milioane in cele trei fabrici din Romania, va deschide, in vara acestui an, primul centru de servicii de tip „shared“ in Cluj, unde va centraliza toate activitatile de HR ale concernului german, relateaza Wall-Street.ro.

Producatorul german Volkswagen ofera discounturi mai mari pe piata locala in incercarea de a recastiga clienti dupa scandalul manipularii testelor de emisii toxice, relateaza Reuters, scrie Ziarul Financiar.

Audi a restilizat subtil modelele A6 si A7 si le-a prevazut cu noi dotari suplimentare, informeaza voom.ro.

Honda Clarity va avea inca doua variante, titreaza autoplay.ro.

Lasa un comentariu