Acasa Romania Ion Tiriac invita elevii sa-i vada colectia de masini clasice, cu transport si intrare gratuite

Ion Tiriac invita elevii sa-i vada colectia de masini clasice, cu transport si intrare gratuite

de Adrian Mitrea

Ion Tiriac - gazda pentru elevi la Tiriac Collection (sursa - Tiriac Collection)

Galeria Tiriac Collection, care apartine omului de afaceri Ion Tiriac, ofera acces si transport gratuit elevilor din clasele I-XII, in cadrul unor tururi organizate prin unitatile de invatamant de care acestia apartin. Tururile se vor desfasura de luni pana joi, in intervalul orar 10:00-16:00, iar transportul va fi asigurat cu un autocar Mercedes Benz Tourismo RHD, cu o capacitate de 50 de locuri pe scaune.

Actiunea reprezinta un demers educativ, demarat la initiativa lui Ion Tiriac, care are scopul de a consolida cunostintele copiilor si tinerilor cu privire la istoria automobilelor si, de asemenea, de a le oferi acestora oportunitatea de a descoperi pasiunea pentru domeniul auto.

In cadrul tururilor dedicate, coordonate de ghizii galeriei, elevii vor avea posibilitatea sa-si insuseasca detalii inedite despre modelele auto si moto de referinta in domeniu incluse in colectia lui Ion tiriac.

„Pentru o implementare eficienta a proiectului, primariile de sector din Bucuresti au primit instiintari oficiale care detaliaza initiativa, urmand ca acestea sa informeze scolile din zonele de care sunt responsabile. Pentru moment au raspuns solicitarii institutiile arondate sectoarelor 1, 4, 5 si 6. Sustinerea din partea autoritatilor este esentiala pentru reusita initiativei”, a anuntat Tiriac Collection.

Tiriac Collection, prima galerie auto personala deschisa in Romania, situata in Otopeni, pe Calea Bucurestilor nr. 289, reuneste in permanenta peste 150 de modele emblematice apartinand celor mai importanti producatori auto din lume.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-20:00. Costul unui bilet este de 15 lei pentru adulti si de 7,5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Copiii cu varsta de pana la 6 ani inclusiv beneficiaza de acces gratuit.

Autocar pentru elevi Tiriac Collection (sursa - Tiriac Collection)

Lasa un comentariu