Acasa SONDAJ SONDAJ: Motor pe benzina supraalimentat sau natural aspirat?

SONDAJ: Motor pe benzina supraalimentat sau natural aspirat?

de Adrian Mitrea

Motor Porsche boxer 3 litri (sursa - Porsche)

Tehnologia motoarelor pe benzina a evoluat enorm in ultimii ani, iar din 2020 incolo sunt sanse mari sa nu mai putem cumpara masini pe benzina cu motoare clasice, natural aspirate, si sa avem de ales doar dintre motoare supraalimentate prin turbocompresor sau compresor mecanic. Acelasi scenariu s-a intamplat cu motoarele diesel, care in prezent se gasesc pe piata de masini noi doar supraalimentate. In acest context al schimbarii voi ce preferati? Un motor pe benzina modern, supraalimentat, sau unul natural aspirat?

Toate aceste schimbari in ceea ce priveste motorizarile sunt manate de reglementarile legislative privind emisiile poluante, pe de-o parte, si de dorinta producatorilor auto de a oferi performante sporite din motoare mai mici, care sa beneficieze si de un regim fiscal mai prietenos.

Motor pe benzina supraalimentat sau natural aspirat?

View Results

Loading ... Loading ...

Daca iti plac sondajele 0-100.ro, AICI le poti vedea pe toate si poti participa oricand la unul in care nu ai votat deja. In fiecare zi de marti avem un nou sondaj pentru tine! Daca vrei sa ne dai idei pentru urmatorul sondaj, scrie-ne la comentarii.

Lasa un comentariu