Acasa Revista Presei Revista presei, 29 mar: Toyota vrea franare automata pe toate masinile sale. Ford vrea ca masinile sale obisnuite sa fie mai agresive

Revista presei, 29 mar: Toyota vrea franare automata pe toate masinile sale. Ford vrea ca masinile sale obisnuite sa fie mai agresive

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Un proiect de lege propus in Statele Unite vrea sa amendeze drastic pietonii care folosesc telefonul mobil atunci cand merg pe trada sau traverseaza. Acestia ar urma sa primeasca pana la 15 zile de inchisoare, relateaza Automarket.ro.

Toyota va introduce standard sistemul automat de franare pe toate masinile sale, titreaza voom.ro.

Marcile auto care produc cele mai fiabile masini sunt japoneze sau germane, reiese dintr-un studiu realizat anul acesta de J.D. Power, dupa ce peste 30.000 de soferi au spus ce defectiuni au avut in 2015 la masinile lor, relateaza Wall-Street.ro.

Ford vrea sa creeze versiuni mai agresive ale modelelor standard, anunta autoplay.ro.

Prima medie RCA a crescut cu 78% in 12 luni pe segmentul camioanelor mai grele de 16 tone, cresterea fiind de 6% intr-o luna, scrie Ziarul Financiar.

Darius Motors – parte a Radacini Grup isi extinde activitatea de distribuitor si reparator Volkswagen in Constanta cu cel mai mare showroom Volkswagen din provincie: 700 mp. Darius Motors este unicul distribuitor autorizat Volkswagen din Constanta, potrivit informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu