Acasa Ferrari Forza Rossa spune ca va deschide un nou showroom Ferrari. In prezent, atat magazinul, cat si showroom-ul sunt inchise

Forza Rossa spune ca va deschide un nou showroom Ferrari. In prezent, atat magazinul, cat si showroom-ul sunt inchise

de Vlad Barza

Ferarri 488 Spider (sursa - Ferrari)

Forza Rossa a pus acum mai bine de o luna „lacatul” pe ambele puncte Ferrari oficiale din Romania, adica showroom-ul de masini cu service din Otopeni plus magazinul cu accesorii si articole vestimentare din Calea Victoriei, Bucuresti. Compania a dat miercuri un comunicat de presa in care precizeaza ca va deschide un nou showroom cu o noua imagine, insa nu a spus cand si unde. In piata sunt informatii contradictorii despre situatia dificila a Forza Rossa, existand zvonuri ca sunt neintelegeri cu producatorului italian, dar si ca Forza Rossa ar fi in insolventa.


Compania a remis miercuri un comunicat de presa.

In urma informatiilor aparute in presa in ultima perioada, Forza Rossa Holding doreste sa anunte pregatirea unui showroom nou in Romania. Acesta va beneficia de o noua imagine si se va alinia celor mai recente cerinte Ferrari.

Standarde noi, îmbunătățite, asociate cu noua tehnologie Ferrari vor fi implementate în scurt timp de către Forza Rossa Holding, dealer-ul Ferrari în România. Aceasta acțiune va permite companiei să deservească mai bine piața românească și să răspundă așteptărilor în creștere ale clienților Ferrari existenți dar și a potențialilor noi clienți.

Showroom-ul Ferrari își va deschide porțile cu o nouă imagine, Forza Rossa Holding aflandu-se in plin proces de implementare, în noile facilități, a unor schimbări de anvergură care vizează alinierea la cele mai recente standarde de identitate ale Căluțului Cabrat. În același timp se urmărește dezvoltarea capacităților de service precum și o nouă structură de personal care să deservească activitățile suplimentare ale brandului, în conformitate cu cele mai recente cerințe Ferrari.

In acest moment showroom-ul auto din Otopeni este inchis, la fel si magazinul Ferrari Store de pe Calea Victoriei.

Zvonurile din piata auto indica faptul ca acordul dintre Forza Rossa si Ferrari ar fi expirat, iar unele tensiuni si neintelegeri existente intre reprezentantul din Romania si producatorul auto italian ar fi facut ca negocierile pentru prelungirea licentei/acordului sa nu decurga tocmai lin.

Alte zvonuri spun ca Forza Rossa este in insolventa si ca nu se va redeschide nici showroom-ul si nici magazinul.

Compania Forza Rossa se afla in proprietatea sotilor Camelia si Ion Bazac (fost ministru al sanatatii).

La cel mai recent eveniment Forza Rossa, tinut cu ocazia lansarii pe plan local a modelului Ferrari 488 GTB, Camelia Bazac estima afaceri de circa 12 milioane euro in 2015. In ceea ce priveste numarul de masini Ferrari comercializate de companie in tarile Romania, Bulgaria, Serbia si Republica Moldova nu au fost avansate cifre exacte, insa datele din anii anteriori indica vanzari anuale cuprinse intre 15 si 40 unitati.

Forza Rossa are aproximativ 25 de angajati.

Fostul magazin Ferrari Store (sursa - HotNews)

Lasa un comentariu