Acasa Audi Seful Lamborghini va conduce quattro din cadrul Audi, iar Lamborghini va avea in frunte un fost executiv Ferrari

Seful Lamborghini va conduce quattro din cadrul Audi, iar Lamborghini va avea in frunte un fost executiv Ferrari

de Adrian Mitrea

Stephan Winkelmann alaturi de Lamborghini Aventador J (sursa - Lamborghini)

Audi vrea sa dea o importanta tot mai mare companiei quattro GmbH, iar o dovada in acest sens este aducerea lui Stephan Winkelmann la conducere incepand cu 15 martie, el venind din pozitia de presedinte si director general executiv (CEO) al Automobili Lamborghini, a anuntat Audi. In urma acestei mutari marca Lamborghini va fi condusa de Stefano Domenicali, fost executiv in cadrul Scuderia Ferrari.

Stephan Winkelmann, 51 de ani, va fi, deci, omul care va conduce programul de masini sport si sportive din cadrul Audi, masinile care poarta simbolurile R si RS. Fiind la conducerea Lamborghini din 2005, numirea lui Winkelmann la conducerea quattro GmbH este fara indoiala un mare plus de imagine pentru Audi. Compania quattro GmbH este 100% detinuta de Audi Group.

Stephan Winkelmann il inlocuieste la conducerea quattro GmbH pe Heinz Hollerweger (62 ani), care se retrage din activitate dupa aproape 40 de ani petrecuti in slujba Audi, a anuntat constructorul auti din Ingolstadt.

Heinz Hollerweger (sursa - Audi)

Evident, apare intrebarea logica “Pe mana cui va ramane, in acest caz, Lamborghini?”

Noul CEO al Lamborghini va fi Stefano Domenicali, reiese dintr-un anunt al Audi. Fotografia acestuia apare alaturi de cele ale lui Winkelmann si Hollerweger. Domenicali a detinut mai multe functii in cadrul Ferrari si este foarte cunoscut pentru condurea echipei de Formula 1 a marcii sport de lux italiene, Scuderia Ferrrari.

Stefano Domenicali (sursa - Audi)

Lasa un comentariu