Acasa Renault Renault Scenic IV ni se arata in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva

Renault Scenic IV ni se arata in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva

de Adrian Mitrea

Renault Scenic IV (sursa - Renault)

Masina de familie de clasa C Renault Scenic, ajunsa la generatia a patra, debuteaza ca premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva (3-13 martie), avand o garda la sol mai mare decat vechiul model, ecartament mai mare in fata si spate, precum si consola spate mai scurta. Toate acestea arata ca rotile masinii au fost amplasate mai aproape de extremitatile masinii.

De la introducerea pe piata a primei generatii Renault Scenic, in 1996, producatorul auto francez a comercializat aproape 5 milioane de masini sub acest nume. Chiar daca segmentul MPV este in scadere in Europa, iar clientii se duc in principal catre SUV-uri de segment B si C, se pare ca Renault nu vrea sa renunte la monovolumul compact Scenic si a patra generatie se arata mai indrazneata ca niciodata.

La fel ca modelele Clio IV, Captur, Kadjar, Megane si Talisman, noul Renault Scenic a luat nastere sub coordonarea designerului Laurens van den Acker care a adus un suflu nou in materie de estetica pentru toata gama Renault.

Alte informatii despre noul Renault Scenic nu au fost facute publice deocamdata. Masina este esteptata in showroom-uri pana la finalul acestui an.

Renault Scenic IV (sursa - Renault)

citeste AICI toate stirile legate de Salonul Auto de la Geneva 2016

Lasa un comentariu