Acasa Curiozitati VIDEO: Tesla Model S de jucarie invata copiii de mici cu masinile electrice

VIDEO: Tesla Model S de jucarie invata copiii de mici cu masinile electrice

de Adrian Mitrea

Tesla Model S de jucarie (sursa - Radio Flyer)

O versiune de jucarie a masinii electrice Tesla Model S, in care incap copii de pana la 36 kg, a inceput sa fie comercializata pentru 499 dolari. Masinuta promite autonomie de trei ori mai mare fata de alte jucarii si timp de incarcare mult mai rapid.

In plus, bateria poate fi inlocuita cu alta complet incarcata. Exista, optional, chiar si o husa (50 dolari) pentru masina electrica a copiilor.

Masina este o copie cat se poate de fidela a masinii reale, avand faruri functionale si locasul pentru incarcare dispus la fel. Numerele de inmatriculare pot fi personalizate (15 dolari) si poate fi comandata si o placuta pentru rezervarea locului de parcare (25 dolari).

Bateria standard are o capacitate de 140 Wh, iar optional (50 dolari) poate fi comandata una cu capacitate cu 50% mai mare.

Ideea companiei producatoare, Radio Flyer, in parteneriat cu Tesla Motors, nu doar ca ii bucura pe cei mici cu o masinuta electrica performanta si cu design frumos (in comparatie cu alte masini de jucarie), ci ii si pregateste pentru a deveni viitori clienti de masina electrica. Eventual tot Tesla.

Lasa un comentariu