Acasa Ferrari FOTO: Cel mai practic Ferrari vine la Geneva cu un nou nume si un interior mai luxos: Ferrari GTC4Lusso

FOTO: Cel mai practic Ferrari vine la Geneva cu un nou nume si un interior mai luxos: Ferrari GTC4Lusso

de Redactia 0-100.ro

Ferrari GTC4Lusso (sursa - Ferrari)

Ferrari FF, cel mai practic si de familie model al marcii sport de lux italiene, lansat in 2011, primeste cu ocazia Salonului Auto de la Geneva (3-13 martie) imbunatiri estetice si tehnice, dar si un nou nume: Ferrari GTC4Lusso. Acest model se adauga in gama Ferrari din acest an si nu este inca limpede daca Ferrari FF va mai fi pastrat.

“Este o masina creata pentru clientii care vor sa se bucure de experienta de a conduce un Ferrari oriunde, oricand, fie ca sunt ture scurte sau calatorii lungi, pe drumuri de munte cu zapada sau pe strazile din oras (…)”, spune Ferrari.

Compania spune ca modelul Ferrari FF, cel de dinaintea lui GTC4Lusso, a atras clienti noi pentru marca italiana, mai tineri, si care conduc masinile acestea cu 30% mai mult fata de media la nivelul marcii.

Modelul Ferrari GTC4Lusso dispune de motor V12 de 6.262 cmc, pe benzina, ce dezvolta 507 kW/690 CP la 8.000 rpm si un cuplu maxim de 697 Nm la 5.750 rpm. Masina poate atinge o viteza maxima de 335 km/h si ajunge la 100 km/h in 3,4 secunde.

Ferrari anunta cu mandrie un sistem de directie care actioneaza toate cele patru roti in acelasi timp (4RM-S), fapt ce sporeste manevrabilitatea masinii.

Masina cu patru locuri are si un interior revizuit fata de FF, cu materiale noi si finisaje mai bune. Ferrari GTC4Lusso integreaza chiar si un ecran HD capacitiv de 10,25 inch.

citeste AICI toate stirile legate de Salonul Auto de la Geneva 2016

 

Ferrari GTC4Lusso (sursa - Ferrari)

Lasa un comentariu