Acasa Curiozitati Elon Musk a anulat personal comanda unui client Tesla care il criticase

Elon Musk a anulat personal comanda unui client Tesla care il criticase

de Redactia 0-100.ro

Elon Musk si Tesla Model S (sursa - autoevolution.com)

Elon Musk, seful Tesla Motors, a anulat personal comanda unui client care daduse avans pentru o masina, celebrul antreprenor fiind deranjat de faptul ca acest client il criticase public in legatura cu evenimentul de lansare a SUV-ului Model X. Nu este primul incident legat de interventiile lui Musk: recent a iesit la iveala faptul ca seful Tesla a testat anumite functii pe o masina care ar fi trebuit livrata catre un client. Incidentul a fost relatat pe larg in presa din SUA.

The Guardian scrie ca totul a inceput cand un investitor din California, Stewart Alsop, l-a criticat public pe Musk pentru evenimentul de lansare al SUV-ului Model X. Alsop a scris ca a fost prea multa lume, ca a inceput prea tarziu, ca s-a insistat extrem de mult pe capitolul siguranta si ca nici cei ca el, care au dat avans de 5.000 dolari, nu au putut testa masina. In incheiere Musk era sfatuit sa arate ca este un om elegant si sa-si ceara scuze.

Elon Musk a fost foarte deranjat si a decis sa anuleze comanda lui Alsop pentru Model X. Se pare ca cei doi au vorbit si la telefon, iar Musk a decis ca nu se simte confortabil sa stie ca Alsop va fi proprietar de Tesla.

Alsop s-a aratat dezamagit si a spus ca in trecut a scris negativ si de un BMW, insa in niciun caz seful companiei nu a venit sa-i dea o replica.

Pe 3 februarie Musk a pus pe Twitter un mesaj in care spune ca probabil este o zi foarte saraca in stiri daca s-a ajuns ca in presa sa se scrie atat de mult despre „refuzarea unui client badaran”: Must be a slow news day if denying service to a super rude customer gets this much attention — Elon Musk (@elonmusk) February 3, 2016

Lasa un comentariu