Acasa Revista Presei Revista presei, 2 feb: Renault a inceput productia in China. Criza de soferi profesionisti in Romania

Revista presei, 2 feb: Renault a inceput productia in China. Criza de soferi profesionisti in Romania

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Renault a confirmat startul productiei de masini in China. Primul model asamblat la Wuhan, in centrul tarii, va fi SUV-ul Kadjar, insa, lista va fi extinsa in viitor cu un alt crossover. Sa fie acesta un semnal de alarma si pentru uzina Dacia de la Mioveni?, scrie AutoExpert.ro.

Sofer profesionist, un job de 1.500-1.600 euro pe luna, de trei ori mai bine platit decat salariul mediu pe economie, nu are candidati in Romania. Este o criza acuta care afecteaza competitivitatea transportatorilor romani si trebuie tratata ca o prioritate nationala, considera Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR), potrivit Wall-Street.ro.

Implementarea sistemelor de franare automata va conduce la reducerea accidentelor din spate cu 40%, potrivit unui studiu american. 10 constructori vor oferi in SUA acest sistem in dotarea standard a masinilor, relateaza Automarket.ro.

Honda, cea mai fiabila marca auto din UE, anunta voom.ro.

Noile modele Hyundai Tucson si Elantra au castigat iF Design Award 2016, scrie autoplay.ro.

Lasa un comentariu