Acasa SONDAJ SONDAJ: Ce piese preferati cand va reparati masina?

SONDAJ: Ce piese preferati cand va reparati masina?

de Adrian Mitrea

Intr-un service Volkswagen (sursa - Volkswagen)

In industria auto vorbim in principal de trei mari categorii de piese: “originale”, “aftermarket” si “contrafacute”. Am creat acest sondaj pentru a vedea ce fel de piese preferati sa puneti pe masinile voastre atunci cand ajungeti in service pentru revizii obisnuite, pentru reparatii generate de uzura sau pentru reparatii impuse de un accident.

Ce piese piese preferati cand va reparati masina?

View Results

Loading ... Loading ...

De cele mai multe ori reparatiile facute in service-uri „de marca” sau „reprezentante” se fac cu piese „originale”. Unele astfel de ateliere permit clientilor sa opteze pentru piese „aftermarket” in unele cazuri, pentru a mai scadea usor costurile reparatiilor, aceste piese „aftermarket” fiind de obicei mai accesibile. In ceea ce priveste piesele „contrafacute”, pretul nu este neaparat cel mai mic, iar calitatea nu poate fi garantata, aceste piese fiind niste falsuri.


Daca iti plac sondajele 0-100.ro, AICI le poti vedea pe toate si poti participa oricand la unul in care nu ai votat deja. In fiecare zi de marti avem un nou sondaj pentru tine! Daca vrei sa ne dai idei pentru urmatorul sondaj, scrie-ne la comentarii.

Lasa un comentariu