Acasa Anvelope SONDAJ: Cand verifici presiunea in anvelope la masina ta si de ce te temi cel mai tare cand ai o roata mai dezumflata?

SONDAJ: Cand verifici presiunea in anvelope la masina ta si de ce te temi cel mai tare cand ai o roata mai dezumflata?

de Adrian Mitrea

Anvelopa Bridgestone Ecopia (sursa - Bridgestone)

Verificarea presiunii in pneuri o data la doua saptamani pare sa fie o indicatie din manualul de utilizare a masinii pe care foarte putini soferi o respecta din moment ce sunt sute de masini prin oras la care se vede cu ochiul liber ca una sau mai multe roti au presiune insuficienta. Asadar, am creat acest sondaj pentru a vedea si care sunt intervalele la care verificam in realitate presiunea in anvelope si de ce ne temem cel mai tare cand o roata este „moale”.

Sub protectia anonimatului, aici pe 0-100.ro, puteti raspunde sincer. Ideea este sa vedem care este realitatea, nu sa ne furam singuri caciula.

Cand verifici presiunea in anvelope?

View Results

Loading ... Loading ...

De asemenea, vrem sa vedem care sunt cele mai mari temeri ale soferilor atunci cand o anvelopa are presiune insuficienta.

De ce te temi cel mai tare cand ai una sau mai multe roti dezumflate?

View Results

Loading ... Loading ...

Daca iti plac sondajele 0-100.ro, AICI le poti vedea pe toate si poti participa oricand la unul in care nu ai votat deja. In fiecare zi de marti avem un nou sondaj pentru tine! Daca vrei sa ne dai idei pentru urmatorul sondaj, scrie-ne la comentarii.

Lasa un comentariu