Acasa Revista Presei Revista presei, 12 ian: Proiect de printare 3D a pieselor auto, nascut la Cluj. Honda Civic e Masina Anului in America de Nord

Revista presei, 12 ian: Proiect de printare 3D a pieselor auto, nascut la Cluj. Honda Civic e Masina Anului in America de Nord

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Un proiect cu finantare europeana in valoare de un milion de euro, care isi propune dezvoltarea printarii 3D pentru aplicatii industriale astfel incat sa permita realizarea de componente pentru industria auto din Romania prin aceasta tehnologie, a fost lansat de Universitatea Tehnica din Cluj, relateaza Wall-Street.ro.

Statele Unite continua sa fie o piata de baza pentru Volkswagen, iar grupul mentine planurile de investitii in regiune, a declarat directorul general Matthias Mueller, care si-a cerut si scuze in legatura cu scandalul emisiilor, inaintea unor intalniri majore cu oficiali guvernamentali americani, informeaza Ziarul Financiar.

Masinile ar putea fi parcate pe trotuar doar pe locuri speciale amenajate si daca pietonii vor avea la dispozitie o latime de cel putin 2 metri pentru a circula, potrivit unui nou proiect pentru modificarea Codului Rutier, scrie Automarket.ro.

Toyota isi mentine titlul de cel mai mare producator auto in 2015, titreaza informatiiauto.ro.

Honda Civic a fost desemnata Masina Anului in America de Nord, potrivit autoplay.ro.

Ford Fusion (Mondeo) facelift vine cu un motor V6, anunta voom.ro.

Lasa un comentariu