Acasa Curiozitati Domeniile apple.car, apple.cars si apple.auto au fost inregistrate si alimenteaza zvonurile pentru masina Apple

Domeniile apple.car, apple.cars si apple.auto au fost inregistrate si alimenteaza zvonurile pentru masina Apple

de Adrian Mitrea

(sursa - Apple)

Domeniile apple.car, apple.cars si apple.auto au fost inregistrate de gigantul IT Apple Inc., alimentand astfel zvonurile legate de posibila introducere pe piata a unui automobil marca Apple. Domeniile web au fost inregistrate in decembrie 2015, potrivit Whois.com, citat de Automotive News.

Pe langa zvonurile mai vechi despre o masina Apple care ies din nou la iveala odata cu aceasta stire, domeniile web in cauza ar putea avea legatura doar cu sistemul de conectivitate Apple CarPlay, prin care utilizatorii de terminale Apple se pot conecta la sistemele de infotainment ale masinilor care au tehnologie Apple CarPlay.

Apple a recrutat, pe parcursul ultimilor doi ani, specialisti auto de la companii precum Ford, Mercedes-Benz si Tesla Motors, fapt care alimenteaza ipoteza unei asa-zise iCar.

Totodata, intentia Google de a juca tot mai tare in industria auto creaza concurenta si este greu de crezut ca Apple va sta indiferenta la miscarile companiei rivale.

Lasa un comentariu