Acasa Renault VIDEO: Renault Kadjar in actiune – diesel si pe benzina, cu transmisie manuala si automata

VIDEO: Renault Kadjar in actiune – diesel si pe benzina, cu transmisie manuala si automata

de Adrian Mitrea

Renault Kadjar (sursa - Renault)

Renault Kadjar, modelul prin care francezii de la Renault iau segmentul SUV in serios, este dezvoltat in comun cu Nissan Qashqai, model cu care Kadjar imparte 60% dintre componente. Totodata, 90% dintre componentele vizibile sunt diferite la cele doua modele, facand o diferentiere clara intre ele. Iata Renault Kadjar in actiune cu motor 1.5 dCi (110 CP) si transmisie automata (dublu ambreiaj) cu sase trepte, precum si varianta pe benzina 1.2 TCe (130 CP) cu transmisie manuala cu sase trepte – ambele masini cu tractiune pe rotile din fata.

Renault Kadjar este oferit in trei versiuni de echipare in Romania, Life, Zen si Intens, si sunt disponibile o motorizare pe benzina (1.2 TCe 130 CP) si doua diesel (1.5 dCi de 110 CP si 1.6 dCi de 130 CP).

In ceea ce priveste transmisiile, motoarele 1.2 TCe si 1.6 dCi pot fi asociate doar unei cutii de viteze manuala cu sase trepte. Motorul 1.5 dCi de 110 CP poate avea fie transmisie manuala cu sase trepte, fie una automata (cu dublu ambreiaj) cu 6 trepte.

Din punctul de vedere al tractiunii, doar versiunea 1.6 dCi poate fi 4×4, iar in rest toate celelalte motorizari si transmisii asigura tractiune pe rotile din fata.

Iata in actiune versiunea 1.5 dCi 110 CP cu transmisie EDC (cu dublu ambreiaj) cu sase trepte. Specificatii detaliate ale masinii si configuratia sa exacta pot fi consultate AICI.

Mai jos poti vedea versiunea 1.2 TCe 130 CP cu transmisie manuala cu sase trepte. Specificatii detaliate ale masinii si configuratia sa exacta pot fi consultate AICI.

Renault Kadjar porneste de la 17.600 euro cu TVA in Romania si concureaza pe piata cu modele precum Volkswagen Tiguan, Nissan Qashqai, Hyundai Tucson, Ford Kuga, Honda CR-V, Kia Sportage, Mazda CX-5, Toyota RAV4 si Skoda Yeti.

Lasa un comentariu