Acasa Foto FOTO: Noul MINI Cabriolet e gata de lansare pentru vara lui 2016

FOTO: Noul MINI Cabriolet e gata de lansare pentru vara lui 2016

de Adrian Mitrea

MINI Convertible (sursa - MINI)

A treia generatie MINI fabricata sub patronaj BMW Group primeste o noua versiune de caroserie, decapotabila. Noul MINI Convertible e gata de lansare in 2016, in prima parte a anului, avand acoperis din material textil retractabil complet electric.

Masina ofera o interpretare actualizata a elementelor clasice de design ale marcii MINI: faruri rotunde si stopuri cu contururi cromate, grila hexagonala a radiatorului si montantii de culoare neagra.

„Soft top-ul textil de calitate este oferit cu mecanism de deschidere/inchidere complet automat, precum si functie de culisare a acoperisului. In premiera, actionarea este complet electrica si, prin urmare, foarte silentioasa. O alta noutate este soft top-ul MINI Yours cu grafica Union Jack tesuta. Deschiderea si inchiderea acoperisului si a geamurilor laterale se face in 18 secunde si este posibila si in timpul calatoriei, la viteze de pana la 30 km/h”, spune producatorul auto britanic.

Volumul portbagajului a fost marit cu aproximativ 25%, la 215 litri cu acoperisul inchis si 160 litri cu acoperisul deschis. Echiparea standard include spatare spate cu rabatare divizata, facilitate extinsa de incarcare si functie Easy Load.

Lansarea pe piata a noului MINI Cabriolet este pregatita pentru 2016 cu trei variante de motorizare:

  • MINI Cooper Cabriolet (136 CP)
  • MINI Cooper D Cabriolet (116 CP)
  • MINI Cooper S Cabriolet (192 CP)
MINI Convertible (sursa - MINI)

Lasa un comentariu