Acasa Foto VIDEO, FOTO: Range Rover Evoque Convertible este primul SUV premium decapotabil din lume

VIDEO, FOTO: Range Rover Evoque Convertible este primul SUV premium decapotabil din lume

de Adrian Mitrea

Range Rover Evoque Convertible (sursa - Range Rover)

Producatorul auto premium britanic Land Rover a prezentat online modelul Range Rover Evoque Convertible, adica o varianta decapotabila a SUV-ului compact Evoque – primul astfel de model in segmentul sau. In trecut Nissan (marca non-premium) a incercat sa atace segmentul SUV-urilor decapotabile cu o versiune a Murano la care a renuntat intre timp.

Range Rover Evoque Convertible are acoperis din material textil si ofera loc pentru patru pasageri. Masina este destinata comercializarii pe tot mapamondul. De la momentul lansarii a lui Evoque din 2010 compania auto britanica a vandut aproape jumatate de milion de exemplare Evoque cu cinci si trei usi.

Versiunea Range Rover Evoque Convertible – a treia varianta de caroserie pentru modelul Evoque – va incepe sa fie comercializata din primavara anului 2016, potrivit producatorului.

Alte detalii despre Evoque Convertible, in afara de cele de mai sus, nu au fost anuntate. Este de asteptat ca masina sa fie putin mai grea decat variantele cu cinci usi sau trei usi, si sa preia gama de motorizari si echipamente de la acestea.

Lasa un comentariu