Acasa Genesis Hyundai isi face marca premium: Genesis. Designul este creat de Luc Donckerwolke, fost designer Audi, Bentley

Hyundai isi face marca premium: Genesis. Designul este creat de Luc Donckerwolke, fost designer Audi, Bentley

de Adrian Mitrea

Euisun Chung lanseaza marca Genesis (sursa - Hyundai)

Genesis este o noua marca premium care apare in peisajul automobilistic, fiind creata si detinuta de coreenii de la Hyundai. Asa cum Toyota a creat Lexus in 1989 si Nissan a creat Infiniti in acealasi an, iata ca o miscare similara face acum Hyundai, in 2015.

Marca Genesis va avea o gama formata din sase modele care vor fi lansate pana in 2020, iar primul va fi lansat in decembrie 2015. Toate beneficiaza de performante rafinate, eleganta atletica si inovatie in folosul omului, potrivit Hyundai. Genesis este o marca adresata clientilor care cauta “luxul modern”, „luxul nou” in automobile.

Denumirea modelelor se va face prin alaturarea literei G alaturi de cifre precum 70, 80, 90 – in functie de segment.

Seful de design al Genesis este Luc Donckerwolke, omul care a mai condus designul marcilor Audi, Bentley, SEAT si Skoda. Pentru a crea un design distinct pentru Genesis, Hyundai a creat Prestige Design Division in cadrul Grupului Hyundai Motor.

Marca Hyundai a luat fiinta in anul 1967, iar in prezent are opt uzine si sapte centre tehnologice si de design in toata lumea, avand 100.000 angajati la nivel mondial. In 2014 au fost comercializate 4,96 milioane autovehicule Hyundai la nivel mondial.

Lasa un comentariu