Acasa Siguranta Auto SONDAJ: Ar trebui sa devina obligatorii cursurile de conducere defensiva?

SONDAJ: Ar trebui sa devina obligatorii cursurile de conducere defensiva?

de Adrian Mitrea

(sursa - Dragos Savu)

Scoala de soferi este de fapt un mic ghid pentru a utiliza o masina si pentru a obtine un permis de conducere. Realitatea strazii arata insa ca soferii sunt adesea necorespunzator pregatiti, teoretic si practic, iar uneori platesc scump aceasta lipsa de pregatire: accident.

Prin urmare, au aparut de ani de zile scolile de condus defensiv care ofera astfel de cursuri, organizate in principal de piloti profesionisti. Pentru doritori, costul unui astfel de curs este intre 500 si 2.000 lei (sau chiar mai mult), in functie de numarul de module si complexitate.

Parerile sunt in general impartite intre cei care cred ca scoala de soferi elementara este suficienta si orice altceva reprezinta o cheltuiala prea mare, iar in tabara cealalta sunt cei care sustin ca formarea cat mai avansata, permanenta si ciclica a soferilor este necesara.

Pentru a vedea care este gandirea predominanta va propunem sondajul de mai jos. Puteti oricand sa va argumentati raspunsul in rubrica de comentarii.

Ar trebui sa devina OBLIGATORII cursurile de conducere defensiva?

Loading ... Loading ...

Daca iti plac sondajele 0-100.ro, AICI le poti vedea pe toate si poti participa oricand la unul in care nu ai votat deja. In fiecare zi de marti avem un nou sondaj pentru tine! Daca vrei sa ne dai idei pentru urmatorul sondaj, scrie-ne la comentarii.

Lasa un comentariu