Acasa Curiozitati SONDAJ: Ce culoare are masina ta? Ti-ai dori-o altfel?

SONDAJ: Ce culoare are masina ta? Ti-ai dori-o altfel?

de Adrian Mitrea

Aplicarea vopselei pe o caroserie (sursa - autolinedetroit.tv)

Cele mai recente date privind culorile pentru care opteaza cumparatorii de masini noi arata ca vopseaua alba predomina atat in Romania, cat si la nivel mondial. Desi aceste informatii sunt destul de precise, ele nu reflecta starea parcului auto (din punctul de vedere al culorilor) si nu tin cont de masinile tranzactionate pe piata second-hand. Asa ca vrem sa aflam direct de la voi, soferi si proprietari, ce culoare au masinile voastre si ce culoare v-ati dori sa aiba.

Caroseria masinii tale este vopsita in...

View Results

Loading ... Loading ...

Mi-ar placea ca masina mea sa fie vopsita in...

View Results

Loading ... Loading ...

Cele mai recente date de pe piata romaneasca arata ca masinile noi cumparate au fost albe (32%), gri (24%), albastre (16%).

Pe de alta parte, la nivel mondial predomina tot cele albe (23%), urmate de cele negre (21%), argintii (18%), gri (14%), rosii (8%) si albastre (6%).

Raspunsurile voastre la chestionar vor fi cu atat mai interesante cu cat observam diferente clare intre gusturile romanilor si ceea ce se intampla la nivel mondial.


Daca iti plac sondajele 0-100.ro, AICI le poti vedea pe toate si poti participa oricand la unul in care nu ai votat deja. In fiecare zi de marti avem un nou sondaj pentru tine! Daca vrei sa ne dai idei pentru urmatorul sondaj, scrie-ne la comentarii.

Lasa un comentariu