Acasa Siguranta Auto SONDAJ: Ce performante sa aiba masinile soferilor incepatori?

SONDAJ: Ce performante sa aiba masinile soferilor incepatori?

de Adrian Mitrea

(sursa - Nissan)

Cu totii am fost incepatori, iar odata cu trecerea timpului am adunat experiente de tot felul: placute, neplacute, situatii limita, momente in care consideram ca o masina mai slaba nu ne-ar fi bagat in acea belea si momente in care credem ca o masina mai performanta ne-ar fi scapat de accident. Asadar, prin prisma experientelor noastre, incercam sa vedem ce performante ar fi ideal sa aibe o masina pentru un incepator.

Prima intrebare este legata de numarul de Cai Putere. Incercam sa aflam ce gandim noi, soferii cititori de 0-100.ro, despre puterea optima pe care ar trebui sa o aiba masina unui incepator. Raspunsul vostru poate fi argumentat in sectiunea de comentarii.

Ce putere sa aiba masina soferului incepator?

View Results

Loading ... Loading ...

A doua intrebare este legata de timpii de accelerare, pentru ca adesea o masina cu putere mica sau medie nu inseamna neaparat ca masina respectiva este lenta. La fel cum un numar mare de Cai Putere pe o masina grea poate nu inseamna mare lucru. Raspunsul vostru poate fi argumentat in sectiunea de comentarii.

In cat timp sa atinga 0-100 km/h masina unui sofer incepator?

View Results

Loading ... Loading ...

Daca iti plac sondajele 0-100.ro, AICI le poti vedea pe toate si poti participa oricand la unul in care nu ai votat deja. In fiecare zi de marti avem un nou sondaj pentru tine! Daca vrei sa ne dai idei pentru urmatorul sondaj, scrie-ne la comentarii.

Lasa un comentariu