Acasa Kia Noua generatie Kia Sportage debuteaza la Frankfurt

Noua generatie Kia Sportage debuteaza la Frankfurt

de Adrian Mitrea

Kia Sportage (sursa - Kia)

A patra generatie Kia Sportage e gata de lansare si va fi dezvaluita publicului larg la Salonul Auto de la Frankfurt (17-27 septembrie). Masina afiseaza un design complet nou si aminteste foarte putin de vechiul model, asa cum fiecare generatie Sportage a fost complet diferita de modelul anterior.

Masina este inspirata din conceptul Kia Provo (2013), doar ca de aceasta data avem de-a face cu o masina de serie. Ea va ajunge in showroom-uri in prima parte a anului 2016.

Masina a fost desenata in studioul Kia din Frankfurt, Germania, impreuna cu centrele de design din Namyang, Coreea de Sud, si Irvine, California.

Prima generatie Kia Sportage a fost lansata in 1993 si a fost produsa pana in 2004, a deoua generatie a aparut in 2004 si a stat pe piata pana in 2010, iar a treia generatie a fost introdusa pe piata in 2010 si va iesi la finalul acestui an, urmand ca din 2016 sa lase loc ceilei de-a patra generatii.

Kia nu a dat alte informatii despre noul Sportage. Specificatii tehnice si alte detalii vor fi disponibile din septembrie incolo.

citeste AICI toate stirile legate de Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Kia Sportage (sursa - Kia)

Kia Sportage (sursa - Kia)

Lasa un comentariu