Acasa Piata Auto O noua afacere cu masini clasice din Bucuresti mizeaza pe achizitia masinilor in rate, o premiera pe piata din Romania

O noua afacere cu masini clasice din Bucuresti mizeaza pe achizitia masinilor in rate, o premiera pe piata din Romania

de Adrian Mitrea

Mercedes-Benz 230 SL din 1967 (sursa - 0-100.ro)

Piata de masini clasice din Romania capata proeminenta, iar afacerile din domeniu se dezvolta constant. Un nou showroom de masini clasice din Bucuresti, care apartine High Class Auto, mizeaza pe masini istorice accesibile, precum si pe posibilitatea de a le cumpara in rate – o premiera pentru piata romaneasca de autovehicule istorice.

Showroom-ul din Soseaua Fundeni 124, Bucuresti, este primul al companiei, care a aparut ca o dezvoltare fireasca a atelierului de reconditionar de masini amplasat in Popesti-Leordeni.

Cu circa 20 de masini clasice aflate la vanzare si preturi cuprinse intre 7.000 si 60.000 Euro, George Elisievici, proprietarul afacerii, spune ca are oferta potrivita pentru cumparatorii de masini istorice din Romania.

Pentru el a contat foarte mult sa aiba preturi accesibile si mai ales corecte, fiind stiut faptul ca o masina clasica nu are un pret de catalog, iar din acest motiv preturile pentru un exemplar pot diferi enorm de la dealer la dealer.

“Mai intai am inceput cu un atelier de reconditionari si dupa aceea, incet, incet, s-a infiripat si ideea de a comercializa vehicule istorice. Am vandut pana acum destul de multe – circa 3-4 pe luna – fara a avea un magazin sau ceva de specialitate”, a declarat George Elisievici pentru 0-100.ro.

Ford Mustang (sursa - 0-100.ro)

Omul de afaceri activeaza in industria auto de cinci ani, cand a deschis atelierul de reconditionari din Popesti-Leordeni. La circa doi ani de la inaugurarea lui a inceput sa si vanda masini istorice deoarece a avut cerere.

In showroom-ul High Class Auto sunt doua masini Rolls-Royce cu un pret de sub 20.000 euro fiecare, dar si un Lomax – masina construita pe platforma Citroen 2CV, care seamana destul de mult cu Morgan Threewheeler.

Cea mai scumpa masina din showroom este un Mercedes-Benz 230 SL, care costa 59.900 euro.

“Incercam si o varianta noua pe piata din Romania, sa oferim posibilitatea cumpararii in rate pentru vehicule istorice, printr-un parteneriat cu cei de la Garanti Credite de Consum”, a spus George Elisievici.

Pe langa cele 20 de masini din showroom, High Class Auto are si altele in curs de reconditionare, precum si posibilitatea a aduce pe comanda numeroase alte exemplare de la o companie partenera din Olanda.

Showroom High Class Auto (sursa - 0-100.ro)

Lasa un comentariu