Acasa Revista Presei Revista presei, 8 iul: Lumina dinamica pentru franare pe motocicletele BMW. Mercedes-Benz ar putea renunta la CLS Shooting Brake

Revista presei, 8 iul: Lumina dinamica pentru franare pe motocicletele BMW. Mercedes-Benz ar putea renunta la CLS Shooting Brake

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Franarea si posibilitatea de a fi observat in trafic in momentul franarii este doesebit de importanta pentru motociclisti. Acesta este motivul pentru care BMW Motorrad a dezvoltat o lumina de franare dinamica, relateaza informatiiauto.ro.

Politia italiana tradeaza industria auto locala: fortele de ordine vor conduce 4000 de exemplare Seat Leon, scrie Automarket.ro.

Mercedes-Benz ar putea elimina versiunea Shooting Brake a modelului CLS, anunta autoplay.ro.

Vanzarile Mazda in Romania au crescut in primul semestru cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 457 de unitati, cel mai bine vandut model fiind Mazda 3, scrie Ziarul Financiar.

Firma germana Henschel GmbH va construi o fabrica de cutii de viteze pentru tramvaie, locomotive si metrouri in Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, judetul Cluj, in urma unei investitii de 10 milioane de euro, care va crea peste 100 de locuri de munca, relateaza Wall-Street.ro.

Acesta este primul radar pentru biciclisti, de la Garmin, titreaza ProMotor.ro.

Lasa un comentariu