Acasa BMW VIDEO, FOTO: Cum a fost la BMW Fest 2015, unde pilotii Claudiu David si Chris Pfeiffer au incins atmosfera

VIDEO, FOTO: Cum a fost la BMW Fest 2015, unde pilotii Claudiu David si Chris Pfeiffer au incins atmosfera

de Adrian Mitrea

BMW Fest 2015 (sursa - BMW Blog Romania)

BMW Fest 2015 a strans, in zilele de 30 si 31 mai (sambata si duminica), pasionati ai marcii BMW din Romania si chiar de peste hotare, importatorul a adus hibridul sport hibrid BMW i8 sa-l prezinte publicului, iar pilotii Claudiu David si Chriss Pfeiffer au incins atmosfera si… anvelopele. Iata rezumatul video al festivalului dedicat BMW, drift-urilor si spectacolului.

BMW Fest 2015, organizat de BMW Blog Romania, i-a adus alaturi pe Chris Pfeiffer, de trei ori Campion Mondial la Stunt Riding, pilotand un BMW F800 R, si pe Claudiu David, instructor international BMW Driving Experience si pilot de raliuri, cu un BMW M6.

Demonstratia comuna Chris Pfeiffer si Claudiu David a venit după o experienta de acum trei ani. Atunci, la numai cateva minute dupa ce se cunosteau si fara un antrenament prealabil, cei doi erau pe circuit si realizau impreuna un show memorabil. Imaginile de la acea vreme au avut un succes rasunator si cei doi si-au dorit sa reia proiectul.

„Cel mai mare număr de like-uri pe care l-am obtinut pentru o poza pe Facebook atunci s-a intâmplat. Si pentru Chris cred că este la fel”, a declarat Claudiu David.

BMW Fest 2015 (sursa - BMW Blog Romania)BMW Fest 2015 (sursa - BMW Blog Romania)

Lasa un comentariu