Acasa Evenimente Sarbatoare auto cu iz american, in Bucuresti: Retro American Muscle Cars 2015

Sarbatoare auto cu iz american, in Bucuresti: Retro American Muscle Cars 2015

de Adrian Mitrea

Retro American Muscle Cars 30-31 mai 2015 (sursa - RCR)

Peste 100 de masini clasice americane vor fi expuse in zilele de 30 si 31 mai (sambata si duminica) in parcarea Bucuresti Mall (Mall Vitan) la cea de-a doua editie a Retro American Muscle Cars. Publicul poate admira inclusiv vehicule foarte vechi, construite in anii ’30 si ’40, detinute si intretinute de colectionari romani. In ziua de sambata, 30 mai, ora 16:00 Corina va sustine un concert, au anuntat organizatorii – Retromobil Club Romania (RCR), Game World si Bucuresti Mall.

La eveniment vor participa vedete precum Roxana Ciuhulescu, Vladimir Draghia, Corina, DJ Hara, Rita Muresanu si Julia Jianu.

Retro American Muscle Cars va aduce in fata publicului un DeSoto Coupe, un Ford Mustang Fastback 1965, masina care a aparut in fimul „Gone in 60 Seconds”, un Chevrolet Corvette C1 in valoare de 100.000 euro, un Dodge Challenger, un Chevrolet Impala din 1965, un Pontiac Trans Am si o masina pompieri din 1927, American LaFrance.

Intrarea vizitatorilor este gratuita.

Sambata, un juriu format din patru vedete va desemna automobilul castigator al titlului „Cea mai frumoasa masina”, iar pe 31 mai, pe langa „Premiul publicului”, se vor decerna cupe la urmatoarele categorii:

  • Cei mai multi kilometri condusi pana la eveniment
  • Cel mai galagios muscle car
  • Cel mai in varsta automobil american
  • Cel mai lung automobil
  • Cea mai mare capacitate cilindrica
  • Cel mai original muscle car

Evenimentul isi propune sa aduca in fata publicului, mai aproape, masini americane de colectie si sa asigure o mai buna comunicare intre proprietarii-colectionari si aspiranti, mai ales in contextul in care din punct de vedere fiscal Guvernul Romaniei sprijina puternic piata de masini clasice, dupa cum 0-100.ro a scris AICI.

Lasa un comentariu