Acasa Revista Presei Revista presei, 28 apr: Electronice pentru masini de peste 100.000 euro, fabricate la Hella Timisoara. Noul Kia Sportage apare pe final de 2015

Revista presei, 28 apr: Electronice pentru masini de peste 100.000 euro, fabricate la Hella Timisoara. Noul Kia Sportage apare pe final de 2015

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Hella Romania, unul dintre cei mai mari producatori de componente auto de pe piata locala, cu afaceri anuale de circa 190 mil. euro si 2.300 de salariati, produce si dezvolta in centrele sale din Timisoara si Arad componente electronice pentru masini din segmentul de lux si sport cu preturi de peste 100.000 de euro, relateaza Ziarul Financiar.

Seful departamentului de dezvoltare al Volkswagen a anuntat pregatirea unui nou tip de acumulator, care sa faca bateriile masinilor electrice mai ieftine cu pana la 66% si cu o capacitate de cinci ori mai mare, scrie Automarket.ro.

Noul model Kia Sportage va fi dezvaluit la Frankfurt, titreaza autoplay.ro.

OMV schimba cafeaua in statiile peco cu o cafea italiana, titreaza Wall-Street.ro.

Nu exista o masina fictiva mai populara decat Batmobile-ul. Cum un nou film al francizei Batman bate la usa, a aparut si primul clip cu noul Batmobile, potrivit voom.ro.

Lasa un comentariu