Acasa Porsche Porsche Panamera Edition, editia speciala care anunta iesirea din productie a berlinei premium germane

Porsche Panamera Edition, editia speciala care anunta iesirea din productie a berlinei premium germane

de Adrian Mitrea

Porsche Panamera Edition (sursa - Porsche)

Porsche lanseaza Panamera Edition, o versiune speciala a berlinei premium germane care dispune de mici modificari de design si o lista mai lunga cu echipamente oferite standard. Aceasta miscare vine in anticiparea finalului de cariera pentru aceasta generatie Panamera, in contextul in care din 2016 a fost confirmat noul model.

De eticheta Edition, cu tot ce presupune ea, vor beneficia trei variante ale berlinei: Panamera Edition (cu motor pe benzina si roti motrice spate), Panamera 4 Edition (cu motor pe benzina si tractiune integrala – n.r.) si Panamera Diesel Edition (cu motor diesel si roti motrice spate).

Dintre detaliile de design speciale ale versiunilor Edition se remarca tapiteria din piele, in doua tonuri, sistem audio Bose de 585 W, cu 14 difuzoare, faruri bi-xenon, camera video pentru marsarier si, desigur, placute decorative pentru praguri cu numele „Edition”.

Pentru piata din China masina are si jaluzele electrice, iar pentru piata din SUA scaune incalzite (fata/spate) si reglaj electric pe 14 directii pentru ocupantii din fata.

Panamera este un succes pentru Porsche, anul trecut fiind livrate 24.864 exemplare la nivel mondial. Avand in vedere numarul de 189.849 masini din toata gama, vandute la nivel mondial, Panamera reprezinta deci 13% din vanzarile mondiale ale Porsche (in 2014).

Porsche Panamera Edition (sursa - Porsche)

Porsche Panamera Edition (sursa - Porsche)

Porsche Panamera Edition (sursa - Porsche)

Lasa un comentariu