Acasa Ford FOTO: Noul Ford Mustang, de la 35.000 euro cu TVA in Romania. E prima data cand legendarul model american este comercializat oficial in tara

FOTO: Noul Ford Mustang, de la 35.000 euro cu TVA in Romania. E prima data cand legendarul model american este comercializat oficial in tara

de Adrian Mitrea

Ford Mustang Convertible (sursa - Ford)

Noul Ford Mustang, „muscle car” american cu o traditie de 50 de ani, este pentru prima data comercializat oficial in Europa, inclusiv Romania, din 2015, iar pe piata locala preturile incep de la 35.000 euro cu TVA (28.225 euro fara TVA) pentru versiunea de caroserie Coupe, cu motor EcoBoost de 2,3 litri si 314 Cai Putere (CP). Doar doi dealeri din Romania vor prelua comenzi, BDT (Business Development Team) si Tiriac Auto Bucuresti, acestia fiind singurii care investesc pentru a avea rang FordStore.

Ford Mustang are in dotarea standard jante din aliaj usor de 19-inch, sistem multimedia SYNC 2 cu ecran tactil de 8 inch si comenzi vocale, tapiterie din piele, climatizare automata reglabila individual pe doua zone, instalatie audio cu 9 difuzoare si servodirectie asistata electronic.

Pe langa propulsorul 2.3 EcoBoost, cu patru cilindri, mai este disponibil si unul V8 de 5 litri care dezvolta 418 CP. Caroseriile disponibile sunt Coupe si Convertible (decapotabila).

O lista completa cu preturi, specificatii si dotari poate fi accesata AICI.

„Nu a fost nicicand un moment mai bun pentru a introduce aceasta masina legendara in intreaga Europa. Modelul nou Ford Mustang este cel mai modern, mai evoluat din punct de vedere tehnologic si mai indraznet Mustang din istoria uimitoare a marcii”, a declarat Roelant de Waard, vicepresedinte responsabil de marketing, sales & service in cadrul Ford Europe.

Cele zece optiuni de culori exterioare includ „Race Red”, „Competition Orange” si „Triple Yellow”, vopsea speciala in trei straturi.

Noul model Ford Mustang este disponibil pentru comenzi in Europa exclusiv in noile showroom-uri FordStore. Este pentru prima data cand Mustang se vinde in toata lumea, iar noul model va fi disponibil pentru clienti in peste 100 de piete. In Romania primele unitati vor fi ajunge in trimestrul al doilea din acest an.

Primele 500 de unitati Ford Mustang au putut fi rezervate de catre clientii din Europa in timpul Finalei Ligii Campionilor UEFA din 2014. Peste 9.300 de persoane s-au inregistrat online pentru sansa de a-si rezerva unul dintre modele in timpul meciului, astfel ca primele 500 de cereri s-au realizat in doar 30 de secunde de la demararea campaniei, doua dintre acestea apartinand unor clienti din Romania.

Ford Mustang Convertible (sursa - Ford)

Lasa un comentariu