Acasa Revista Presei Revista presei, 19 ian: Furturile de masini premium din Romania au scazut. Audi vrea denumiri de modele de la Fiat Chrysler Automobiles

Revista presei, 19 ian: Furturile de masini premium din Romania au scazut. Audi vrea denumiri de modele de la Fiat Chrysler Automobiles

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Hotii de masini au sustras anul trecut de doua ori mai putine autoturisme premium, 117 unitati fata de 255 unitati in 2013 si nu au mai furat niciun exemplar de lux, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR). In total, au fost furate anul trecut din Romania 585 de masini, cu 30% mai putine decat cu un an in urma, cand au fost furate 838 de autoturisme, relateaza Wall-Street.ro.

Audi vrea sa cumpere denumirile Q2 si Q4 de la Fiat Chrysler Automobiles, titreaza autoplay.ro.

Jeep studiaza posibilitatea introducerii unui model sub-compact in gama sa. Acesta ar fi situat sub actualul Renegade si ar concura direct cu Fiat Panda Cross, anunta Automarket.ro.

Audi va derula din acest an un nou program dedicat clientilor, bazat pe realitatea virtuala. Audi se foloseste de aceasta tehnologie pentru a arata clientilor si a le oferi o o portunitate unica de a-si putea cerceta masinile cu luni inainte ca acestea sa fie produse, relateaza voom.ro.

Curierii: Ieftinirea combustibilului va scadea costurile de operare. „Banii economisiti ii folosim la dezvoltarea flotei”, scrie Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu