Acasa Video VIDEO: Volvo lanseaza V60 Cross Country, rival pentru Audi A4 allroad

VIDEO: Volvo lanseaza V60 Cross Country, rival pentru Audi A4 allroad

de Adrian Mitrea

Volvo V60 Cross Country (sursa - Volvo)

Volvo lanseaza V60 Cross Country, o versiune pentru macadam a break-ului V60, masina care va rivaliza pe piata cu Audi A4 allroad. La Volvo istoria masinilor tip „all-road” a inceput in 1997, odata cu lansarea lui V70 Cross Country. Modelul Volvo V60 Coross Country va fi efectiv disponibil pe piata de la inceput de 2015, cu tractiune pe rotile din fata sau cu tractiune integrala. Prezentarea oficiala in premiera mondiala are loc la Salonul Auto de la Los Angeles (18-30 noiembrie).

Cu o garda la sol marita, scuturi in fata si in spate, praguri laterale din otel si extensii pentru aparatoarele de noroi, V60 Cross Country se diferentiaza vizibil de break-ul din care deriva. Venind in completarea stilului exterior, scaunele sport din piele neagra cu o cusatura distinctiva maro vor fi disponibile de la lansare, iar la inceputul anului 2015, odata cu lansarea in UE si in restul lumii, vor fi disponibile alte doua noi optiuni de tapiterie de piele, in doua nuante.

Primele vehicule V60 Cross Country vor fi livrate catre Statele Unite si Canada, fiind lansate cu deja emblematicul motor Volvo pe benzina in cinci cilindri, de 250 CP.

De asemenea, noile motoare Volvo cu patru cilindri Drive-E, pe motorina si benzina, vor fi disponibile pentru modelul V60 Cross Country, in intreaga lume, la inceputul anului 2015. Ele sunt baza de plecare pentru varianta cu tractiune de fata, in timp ce motorizarea in cinci cilindri, turbo diesel (D4) va propulsa varianta cu tractiune integrala.

citeste AICI mai multe stiri de la Salonul Auto de la Los Angeles 2014

Volvo V60 Cross Country (sursa - Volvo)

Volvo V60 Cross Country (sursa - Volvo)

Lasa un comentariu