Acasa BMW BMW primeste de la romani povestile video in care este implicata marca

BMW primeste de la romani povestile video in care este implicata marca

de Adrian Mitrea

BMW Seria 3 GT (sursa - 0-100.ro)

BMW si-a propus sa adune povesti video despre marca, din intreaga lume, iar acum platforma social media #BMWStories este deschisa si romanilor, a anuntat BMW, prin importatorul local. Marca germana are o lunga traditie alaturi de romani: piloti precum Petre Cristea sau Marin Dumitrescu au facut istorie in motorsport, cu BMW. De asemenea, ingineri romani precum Heinrich Petra sau Andrei Bellu si-au pus amprenta asupra marcii lucrand in Germania si Marea Britanie.

Legendare au devenit expeditii precum cea solitara a lui Mihai Barbu pe ruta Bucuresti – Ulan Bator – Bucuresti cu o motocicleta BMW F650 GS Dakar.

De-a lungul timpului, personalitati precum Regele Mihai I, Ilie Nastase, Gheorghe Hagi, Horia Tecau, Sorana Carstea sau Adelin Petrisor au condus modele BMW.

„Acum, in cadrul festivalului care aduce filmele castigatoare de la Cannes la Bucuresti – Le Film de Cannes a Bucarest -, BMW a lansat un nou proiect cu legaturi puternice cu lumea filmului: #BMWStories. Este vorba de o platforma social media unica care isi propune sa adune povesti si experiente BMW ale utilizatorilor din intreaga lume”, a anuntat BMW.

In prim plan se afla o serie de scurt metraje produse de BMW in intreaga lume, ce urmaresc legende ale marcii precum Alessandro Zanardi, pilot, campion paralimpic si ambasador al marcii sau Marco Wittmann, proaspat campion BMW in Campionatul German de Turisme DTM, dar si proiecte speciale precum BMW M235i Drift Mob realizat in Africa de Sud.

In acelasi timp, proiectul colectioneaza povesti si experiente ale pasionatilor marcii din intreaga lume, atunci cand acestia le posteaza pe canale social media, precum Facebook, Twitter sau Instagram, cu hashtagul #BMWStories. Campania devine astfel o platforma globala care alatura fanii marcii.

Lasa un comentariu