Acasa Foto FOTO: Duster Oroch, concept de pick-up dedicat pietei braziliene

FOTO: Duster Oroch, concept de pick-up dedicat pietei braziliene

de Adrian Mitrea

Renault Duster Oroch Concept (sursa - Renault)

Renault va expune la Salonul Auto de la Sao Paulo (30 octombrie-9 noiembrie), in Brazilia, conceptul Duster Oroch, un pick-up bazat pe Duster, care ofera spatiu pentru cinci pasageri, prestanta unui SUV si versatilitatea unei camionete compacte.

Prezentarea lui Duster Oroch in Brazilia nu este intamplatoare deoarece pick-up-urile detin 75% din piata vehiculelor comerciale usoare in America de Sud, iar ca numar de unitati este vorba despre circa 920.000 unitati/an.

Renault a anuntat intrarea pe segmentul pick-up „cu cel putin doua modele”, ceea ce inseamna ca producatorul auto francez confirma, cumva, intrarea in productie a lui Duster Oroch.

Conceptul este echipat cu roti de 18 inch (255/60 R18), doua camere video in spate pentru a captura activitatile sportive pe care le desfasoara utilizatorii masinii, iar caroseria beneficiaza de protectii speciale.

Salonul Auto de la Sao Paulo atrage peste 700.000 vizitatori la fiecare editie si se organizeaza o data la doi ani.

O versiune „la comanda” a Duster a fost realizata in Romania, de catre caroserierul Romturingia, la cererea companiei petroliere Petrom. Mai multe detalii despre masina si contract poti citi AICI. Dacia Duster pick-up nu poate fi insa cumparat din showroom, el nefiind o masina de serie (mare).

Renault Duster Oroch Concept (sursa - Renault)

Renault Duster Oroch Concept (sursa - Renault)

Lasa un comentariu