Acasa Audi Audi recheama in service aproape 200 de masini din Romania, din cauza franelor. Modelele vizate sunt A4, A5, A6, A7, Q5 si Q7

Audi recheama in service aproape 200 de masini din Romania, din cauza franelor. Modelele vizate sunt A4, A5, A6, A7, Q5 si Q7

de Adrian Mitrea

Audi Q5 (sursa - Audi)

Audi recheama in service un total de 194 automobile comercializate in Romania, din modelele 4, A5, A6, Q5 si Q7, din cauza unor posibile probleme la sistemul de franare care pot conduce la scaderea eficientei franelor.

La autovehiculele Audi A4, A5, A6, A7 Sportback, Q5 si Q7 dintr-un anumit interval de fabricatie exista posibilitatea ca, in cazuri izolate, prin furtunurile de vacuum sa ajunga ulei in amplificatorul fortei de franare. Astfel, se poate ajunge la deteriorarea membranei amplificatorului, avand ca urmare reducerea asistentei la franare. Autovehiculul poate fi franat in continuare intr-un astfel de caz, aceasta necesitand insa o presiune evident mai mare pe pedala de frana, mentioneaza Audi.

Reparatia consta in inlocuirea unei conducte de vacuum, operatiune care dureaza circa 30 de minute si este gratuita pentru client, la fel ca si in cazul altor rechemari in service.

Printre marcile care au mai facut rechemari in service in acest an, in Romania, se numara Yamaha, Renault, Land Rover, Mitsubishi, Jaguar, Dacia, Toyota, Hyundai, Honda, Nissan si Mercedes-Benz.

Lasa un comentariu