Acasa Curiozitati Idee de marketing trasnita a Jaguar: A camflat BMW Seria 3 pentru a trambita lansarea lui Jaguar XE

Idee de marketing trasnita a Jaguar: A camflat BMW Seria 3 pentru a trambita lansarea lui Jaguar XE

de Adrian Mitrea

Jaguar XE Teaser (sursa - Jaguar)

Masinile camuflate atrag atentia ca un magnet, iar cei de la Jaguar s-au gandit sa profite de acest lucru pentru a face tam-tam inaintea lansarii modelului Jaguar XE. Pe scurt, britanicii au camuflat BMW Seria 3, iar site-ul trecut pe portierele acestuia duc catre rivalul direct al lui Seria 3, Jaguar XE, reiese din fotografia publicata de worldcarfans.com.

Jaguar va dezvalui mai multe despre modelul XE pe 29 iulie, insa pana atunci a publicat franturi de informatii si utilizeaza tot felul de tehnici de marketing pentru a atrage atentia asupra noului model.

Jaguar XE va concura pe piata cu BMW Seria 3, Audi A4, Mercedes-Benz Clasa C, Lexus IS si Infiniti G Sedan.

Site-ul der-neue.com afisat pe usile unui BMW Seria 3 camuflat este de fapt inregistrat de Jaguar si acolo cei interesati isi pot trece adresa de e-mail pentru a fi printre primii care afla mai multe despre Jaguar XE.

Masinile camuflate sunt de notorietate in zona Munchen, fiind des vizibile pe strada. Adesea sunt vazute masini BMW care au dezvaluirea oficiala programata peste sase luni. Tot la fel de des, insa, masinile raman camuflate si dupa ce toata lumea a aflat cum arata noul model.

Pe Jaguar XE vor debuta si noi motorizari diesel si pe benzina, reunite sub numele generic Ingenium. Este vorba (pentru inceput) despre propulsoare de 2 litri, diesel si benzina, cu patru cilindri.

Jaguar XE va intra in productie de masa in ultimul trimestru din acest an, ceea ce inseamna ca premiera mondiala va avea loc in toamna, la unul dintre saloanele auto importante (probabil Paris). Masina va incepe sa fie efectiv comercializata incepand cu anul 2015 si va ajunge pe toate pietele spre jumatatea anului.

“Jaguar XE este, pana la ultima fibra, un Jaguar modern; mai compact ca dimensiune, dar de mare impact vizual. Clientii vor avea asteptari foarte ridicate de la un model Jaguar de dimensiuni medii – trebuie sa fie practic si sa isi pastreze caracterul premium. Nu uitam nicio clipa faptul ca proiectam un Jaguar, ceea ce inseamna ca acesta trebuie sa fie la fel de incitant de privit, extraordinar de condus si practic de avut. Avem convingerea ca am indeplinit intocmai acest deziderat prin crearea modelului Jaguar XE”, a declarat Ian Callum, directorul de design al Jaguar.

Lasa un comentariu