Acasa BMW Sorana Carstea, Horia Tecau si Adelin Petrisor sunt ambasadori ai BMW in Romania

Sorana Carstea, Horia Tecau si Adelin Petrisor sunt ambasadori ai BMW in Romania

de Adrian Mitrea

Horia Tecau - Claudiu David - Sorana Carstea (sursa - BMW Group Romania) 01

Jucatorii de tenis Sorana Cirstea si Horia Tecau, precum si jurnalistul Adelin Petrisor, sunt ambasadori ai BMW in Romania. In acest moment Sorana Cirstea conduce un BMW Seria 4 Cabriolet si Horia Tecau un BMW Seria 2 Coupe. Adelin Petrisor conduce un BMW Seria 3. Toate cele trei modele dispun de un propulsor turbo diesel de 2 litri, cu patru cilindri in linie, care dezvolta 184 Cai Putere (CP), a anuntat importatorul local al BMW.

„Colaborarea noastra sunt convins ca va deveni una de substanta. Pe de o parte cele trei personalitati se regasesc firesc, se indentifica cu valori ale marcii noastre. Pe de alta parte dorim sa construim proiecte si evenimente comune care sa intareasca aceasta asociere. Aceasta prima experienta este doar un prim pas, mai avem multe fatete ale BMW care merita povestite si descoperite: de la tehnologii de avangarda, la implicari in diverse discipline sportive sau proiecte culturale”, a declarat Alexandru Seremet, corporate communication manager al BMW Group Romania, intr-un comunicat de presa.

Sorana, Horia si Adelin au putut participa la un program de condus sub coordonarea pilotului Claudiu David.

„Multi, atunci cand vorbesc despre condusul sportiv, se refera numai la viteza. Gresesc. Sportivitatea in lumea automobilului inseamna in primul rand control si siguranta. Atunci cand conduc corect, pot fi si rapid. Si nu trebuie sa depasesc limita de viteza”, a spus David.

Campion national de raliuri, pilot cu experienta in Campionatul Mondial de Raliuri, dar si pe circuit, Claudiu David vine cu o experienta bogata in motorsport pe care a folosit-o in a deveni singurul instructor oficial „BMW Driving Experince” din spatiul non-german. Aceasta este prima si una dintre cele mai cunoscute scoli de pilotaj si condus defensiv apartinand unei marci de automobile.

Sorana Carstea (sursa - BMW Group Romania)

Sorana Cirstea a inceput tenisul profesionist de la varsta de patru ani si este in circuitul profesionist de tenis din 2006. Pana acum a obtinut un titlul de single si patru titluri la dublu. In acest moment ocupa pozitia 29 in clasamentul international WTA.

Horia Tecau (sursa - BMW Group Romania)

Horia Tecau este recunoscut pentru performantele in tenisul la dublu unde a urcat, in timpul carierei, pana pe pozitia a 5-a in clasamentul ATP. A castigat in total 20 de titluri si a jucat de trei ori consecutiv finala pe iarba de la Wimblendon. Ocupa acum pozitia 30 in clasamentul international ATP.

Adelin Petrisor (sursa - BMW Group Romania)

Adelin Petrisor este cel mai cunoscut jurnalist de razboi din Romania. A transmis din Irak, Afganistan, Liban, Israel, Algeria, Albania, Egipt, Tunisia, Libia, Siria, Iran si alte zone de conflict. S-a remarcat cu interviuri ale unor personalitati precum Yasser Arafat, Ehud Barak, Benjamin Netanyahu, Valentino Rossi, ayatollahul Mohammad Fadlallah, Jaap de Hoop Scheffer. Experientele sale s-au concretizat in doua carti: „Razboaiele mele” si „Tara cu un singur gras”. A primit numeroase premii pentru reportajele sale, dar a fost si finalist la concursul de fotografie International Photography Awards (Los Angeles) cu cinci fotografii realizate in Coreea de Nord.

Lasa un comentariu