Acasa Revista Presei Revista presei, 15 mai: Irlanda inchide soferii care dau sms la volan. BMW Vision Gran Turismo pentru jocul GT6

Revista presei, 15 mai: Irlanda inchide soferii care dau sms la volan. BMW Vision Gran Turismo pentru jocul GT6

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Irlanda anunta sanctiuni dure pentru soferii care isi risca viata, punand utilizarea telefonului mobil pe primul plan. Trimiterea de SMS-uri la volan este considerata o abatere la fel de grava precum conducerea sub influenta bauturilor alcoolice si este pedepsita, ca atare, inclusiv cu inchisoarea, potrivit autoindustry.ro.

Edy Spedition, mai aproape de revenire, titreaza Ziarul Financiar.

Skoda va celebra 40 de ani de la debutul modelului 130 RS cu o versiune speciala si extrem de limitata a modelului Octavia RS. Potrivit primelor informatii, modelul va avea 280 de cai putere, relateaza Automarket.ro.

Potrivit unor informatii care circula in aceasta perioada in Japonia, BMW si Lexus lucreaza impreuna la o noua versiune LFA. in plus, compania bavareza si Toyota au anuntat anterior ca vor colabora la construirea unei masini sport, informeaza autoplay.ro.

BMW Vision Gran Turismo dezvaluit pentru GT6, titreaza voom.ro.

Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni a marcat miercuri, 14 mai 2014, productia Noului Sandero cu numarul 150.000, relateaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu