Acasa Revista Presei Revista presei, 14 mai: Guvernul Marocan vrea taxi Dacia Lodgy. McLaren P13 va costa circa 135.000 lire sterline

Revista presei, 14 mai: Guvernul Marocan vrea taxi Dacia Lodgy. McLaren P13 va costa circa 135.000 lire sterline

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Autoritatile din Maroc lanseaza un program rabla dedicat exclusiv soferilor de taxi. Acesta ar putea demara pana la finele lui 2014 si va aduce reduceri de pana la 5.000 euro pentru modelele Dacia Lodgy si Renault Trafic, produse pe plan local, relateaza autoindustry.ro.

Vanzarile de camioane revin pe crestere, titreaza Ziarul Financiar.

Afacerile din comertul cu autovehicule si motociclete au scazut cu 1,4% in primele trei luni ca serie bruta si cu 1,8% ca serie ajustata, iar afacerile pentru serviciile de piata prestate populatiei au inregistrat o crestere de 7% serie bruta si 6,2% serie ajustata, potrivit INS, date preluate de Wall-Street.ro.

In 2017 vom avea inca 391 km de autostrada, titreaza informatiiauto.ro.

Mike Flewitt, seful companiei McLaren, a dezvaluit ca modelul entry-level P13 va putea fi cumparat incepand din septembrie 2015 si va costa in jur de 135.000 de lire sterline, relateaza autoplay.ro.

Fiat Chrysler, pierderi de 690 mil. $ in primul trimestru, scrie voom.ro.

Kristine Rodas, sotia celui care conducea masina in care Paul Walker si-a pierdut viata, a actionat in instanta compania Porsche motivand ca modelul Carrera GT are defecte de siguranta care au dus la decesul ocupantilor in urma accidentului, relateaza Automarket.ro.

Lasa un comentariu