Acasa Revista Presei Revista presei, 12 mai: Subaru va avea o noua platforma globala. Dodge ataca Volkswagen

Revista presei, 12 mai: Subaru va avea o noua platforma globala. Dodge ataca Volkswagen

de Adrian Mitrea

Revista Presei

CNADNR va cheltui 1,6 miliarde de euro pentru servicii de paza, menite sa protejeze autostrazile din Romania de furturi sau vandalism. Suma include si costurile necesare asigurarii curateniei tronsoanelor vizate, care insumeaza aproximativ 183 kilometri, informeaza autoindustry.ro.

Fuji Heavy Industries, compania care detine marca Subaru, a dezvaluit cel mai recent plan de afaceri al sau care se intituleaza „Prominence 2020”, potrivit autoplay.ro.

Dodge ataca sub centura VW: „niciun copil n-a crescut cu un poster cu Passat pe perete”!, titreaza ProMotor.ro.

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, spune ca 1,2 miliarde de euro din fonduri europene au ramas necheltuiti la transporturi, in perioada 2007 – 2013, suma care spera sa fie absorbita integral pani la sfarsitul anului 2015, transmite corespondentul MEDIAFAX, citat de Ziarul Financiar.

Lewis Hamilton a obtinut la Barcelona a patra victorie consecutiva si a devenit liderul clasamentului general dupa ce l-a invins pe Nico Rosberg, care nu a reusit sa-si atace decisiv coechipierul de la Mercedes. Daniel Ricciardo a urcat de asemenea pe podiumul de premiere, relateaza Automarket.ro.

Lasa un comentariu