Acasa Revista Presei Revista presei, 6 mai: Dacia, cea mai dinamica marca de volum din Franta. Lexus nu vrea sa produca in China

Revista presei, 6 mai: Dacia, cea mai dinamica marca de volum din Franta. Lexus nu vrea sa produca in China

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Dacia ramane cel mai dinamic brand de volum din Franta, cea mai mare piata de desfacere a constructorului argesean. in luna aprilie, vanzarile modelelor Dacia s-au apreciat cu 45,6%, avans ce a depasit de opt ori ritmul de crestere al intregii piete de masini noi din tara natala a firmei-mama, Renault, informeaza autoindustry.ro.

Autostrada Comarnic – Bra­sov, prima sosea din Romania care ar urma sa fie construita in conce­­siune, a avut de la ince­putul anului mai multe termene de incepere a lucrarilor: aprilie, iunie, iar acum autor­i­tatile vorbesc generic despre dema­rarea constructiei „anul acesta”. Aceste termene succesive vin in contextul in care finantarea autostrazii nu este inca asigurata, scrie Ziarul Financiar.

UE vrea masini silentioase, dar obliga electricele sa fie mai zgomotoase, titreaza ProMotor.ro.

Lexus nu va produce masini in China pentru a-si creste vanzarile, anunta Tokuo Fukuichi, seful marcii japoneze. Constructorul vrea sa evite eventualele probleme de calitate legate de piata respectiva, relateaza Automarket.ro.

Porsche planuieste un Cayenne Coupe, titreaza voom.ro.

Toyota produce energie pentru sediile sale prin tehnologia fuel cell, potrivit informatiiauto.ro.

Mercedes-Benz Clasa G va beneficia de un facelift masiv in 2017, scrie autoplay.ro.

Lasa un comentariu