Acasa Foto FOTO: Asa arata Volkswagen Touareg facelift. Livrarile vor demara la sfarsit de an

FOTO: Asa arata Volkswagen Touareg facelift. Livrarile vor demara la sfarsit de an

de Adrian Mitrea

Volkswagen Touareg Facelift (sursa - Volkswagen)

Volkswagen prezinta versiunea restilizata a SUV-ului Touareg la Salonul Auto de la Beijing (21-29 aprilie), iar comenzile vor incepe sa fie preluata din vara, cu livrare in ultima parte a anului, a anuntat producatorul auto german.

A doua generatie a Volkswagen Touareg, lansata in 2010, primeste odata cu acest facelift faruri bixenon standard, pe toate versiunile de echipare, noi bare de protectie, stopuri de ceata cu LED, noi capace pentru oglinzi, noi modele de jante si noi culori pentru caroserie.

Variantele cu transmisie automata cu opt viteze beneficiaza si de functia “coasting”, care presupune rularea libera a automobului, fara ca transmisia sa fie cuplata la roti si fara ca sa fie nevoie ca soferul sa comute selectorul de viteze in pozitia N.

Motorizarea 3.0 TDI V6 de intrare in gama ofera in continuare 204 CP, insa versiunea superioara care avea pana acum 245 CP va livra 258 CP.

Prima generatie Volkswagen Touareg a fost lansata in 2002, cu facelift in 2007, iar in 2010 a venit a doua generatie, cu facelift acum, in 2014.

Volkswagen Touareg (sursa - Volkswagen)

Lasa un comentariu