Acasa Honda Honda Romania recheama in service 59 de CR-V din cauza franelor

Honda Romania recheama in service 59 de CR-V din cauza franelor

de Adrian Mitrea

Honda CR-V (sursa - 0-100.ro)

Honda Romania recheama in service 59 de SUV-uri CR-V 2.2 i-DTEC (turbo diesel, 150 CP) deoarece rotile din fata (doar una sau ambele) pot avea discuri de frana cu un 1 inch mai mici in diametru decat trebuie, astfel ca performantele de franare pot fi afectate. Masinile provin din Marea Britanie si s-a ajuns aici din cauza unor erori de asamblare.

“Desi performanta generala de franare nu este afectata in mod semnificativ, franarile dure si repetate pot conduce la cresterea temperaturii discurilor de frana si implicit, pe termen indelungat, durabilitatea sistemului de franare nu poate fi garantata”, spune Honda.

Operatiunea de recall consta in verificarea diametrului discurilor, iar in cazul in care se constata ca sunt neconforme inlocuirea lor dureaza circa 1,5 ore.

Printre marcile care au mai facut rechemari in service in acest an se numara Yamaha, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Toyota si Mercedes-Benz.

0-100.ro a publicat in decembrie 2013 un test drive cu Honda CR-V 2.2 i-DTEC. Poti revedea articolul original AICI sau doar versiunea video, mai jos.

Honda CR-V (sursa - 0-100.ro) 034

Lasa un comentariu